Întâlnire de neuitat a elevilor cu poeta Angela Baciu

Vineri, 6 mai 2011 in sala de festivitati a Colegiului nostru a avut loc un eveniment artistic deosebit. Intalnire cu poeta si publicista Angela Baciu. La intalnire au participat profesorii, membrii catedrei de limba romana, elevi, iubitori de literatura si tineri scriitori, poeti, prozatori, eseisti, elevi premiati deja la diverse consursuri sau dornici sa-si testeze talentul literar in vitor.

Doamna Angela Baciu a petrecut in mijlocul nostru aproape 3 ore care au zburat ca vantul. Ne-am simtit extrordinar, antrenati in lumea fanteziei nascuta de textele colegilor nostri, adusi la realitate de comentariile ce urmau fiecarei lecturi, dornici insa sa continue sa scrie, sa -si perfectioneze mijloacele de expresie artistica. Dintre elevii care au citit amintim pe: Bulandra Claudia, Raul Netoiu, Radulescu Elena, Georgescu Livia, Popescu Ana-Maria, Savastru Roxana, Mihai carneciu, Andra Maciuca, Denisa pais, Mocanu Irina, Cristina Draghici, Voicu Aanitei. Cu siguranta, vom mai auzi peste ani de reusitele artistice ale colegilor nostri. Ne-am despartit cu regret de d-na Angela Baciu care de asemenea ne-a citit din poemele domniei sale, premiate la nivel national precum si ultima piesa de teatru scrisa, in premiera.

Pentru ca s-a simtit foarte bine in mijlocul elevilor si al cadrelor didactice de la noi, domnia-sa a promis ca va reveni, pentru ca in colaborare cu profesorii nostri de limba romana, sa ne ajute sa ne cultivam talentul, sensibilitatea.

Multumim, Cosbuc, pentru tot ceea ce ne oferi prin intermediul activitatilor artistice si culturale, prin intermediul oaspetilor deosebiti pe care avem prilejul sa-i avem in mijlocul nostru!"

http://mariapostu.wordpress.com/2011/05/08/intalnire-de-neuitat-a-elevilor-de-la-cnb-george-cosbuc-cu-poeta-angela-baciu/

Parteneri

British Council

ORICUM

COMENIUS

 CODECS

Fundatia Noi Orizonturi

PASCH

 LAUDER

Goethe Institut

Universitatea Europei de Sud-Est Lumina

AIESEC

 Tineri pentru tineri

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer