Concurs - “ DĂRÂMĂ O PREJUDECATĂ!”

  1.  Mergi la filmul “La inceput a fost cuvantul…The great debaters”, invata ce inseamna debate-ul, ca metoda de combatere a discriminarii si cuvintele ca arme impotriva prejudecatilor. 
  2. Pastreaza biletul, pentru a putea intra in posesia premiilor!
  3. Foloseste si tu cuvinte sa darami (in 3-4 minute, printr-un video-eseu, sau 500 de cuvinte, pentru un eseu scris) o prejudecata! 
  4. Inscrie-ti discursul in concurs, pe adresa thegreatdebaters@newfilmsint.ro (daca este un eseu scris) sau incarca-l pe pagina de facebook a filmului http://www.facebook.com/TheGreatDebaters, daca este un video-eseu. 
  5. Pentru „like-urile” prietenilor, poti castiga premii surpriza! 
  6. Esti in cursa pentru un iPad, sau pentru 3 premii, a cate 100$ fiecare! 
  7. Dupa 26 mai 2011, verifica pe www.facebook.com/TheGreatDebaters si pe www.ardor.org.ro, daca ai castigat!
OBS: Pentru nelamuriri in ceea ce priveste concursul, lasa-ne un mesaj pe pagina de facebook a filmului. Echipa New Films International Romania

Concurs organizat de New Films International Romania SRL in parteneriat cu ARDOR, gasesti regulamentul complet pe pagina de facebook a filmului (vezi mai sus) sau pe www.ardor.org.ro 

 

In Bucuresti, filmul se poate vedea intre 7 mai-20 mai in Cinema City - Afi Palace & Sun Plaza, Movieplex si Hollywood Multiplex, iar in Cluj, filmul se poate vedea intre 7 mai-20 mai, la Cinema City (Iulius Mall)

Parteneri

British Council

ORICUM

COMENIUS

 CODECS

Fundatia Noi Orizonturi

PASCH

 LAUDER

Goethe Institut

Universitatea Europei de Sud-Est Lumina

AIESEC

 Tineri pentru tineri

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer